Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το επόμενο Espace θα είναι crossover

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το επόμενο Espace θα είναι crossover

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το επόμενο Espace θα είναι crossover

ΝΕΑ

Τα μελλοντικά πλάνα της Renault περιλαμβάνουν και άλλα crossover, πέραν του μικρού Captur. Το είχε άλλωστε αποκαλύψει στο NewsAuto.gr ο Αντιπρόεδρος της γαλλικής μάρκας, Λόρενς Βαν ντεν Άκερ, τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως το Scenic απέκτησε off road έκδοση με το όνομα XMOD, έτσι και το μεγαλύτερο Espace θα κυκλοφορήσει και σε crossover παραλλαγή.

Advertisement
Advertisement

Κυκλοφόρησαν μάλιστα στο διαδίκτυο και ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, που δείχνουν την πιθανή εικόνα του μεγάλου μοντέλου. Στο εμπρός άκρο ξεχωρίζει η νέα μάσκα – σήμα κατατεθέν για τη Renault, ενώ η έντονη κλίση του παρμπρίζ προσδίδει sport χαρακτήρα στο μακρύ αμάξωμα. Το μήκος του 7θέσιου Espace Crossover θα είναι γύρω στα 4,7 με 4,8 m.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το QX60 της Infiniti, οπότε το πλέον πιθανό είναι να διαθέτει και τρίτη σειρά καθισμάτων. Η πρεμιέρα του μεγάλου εκτός δρόμου Renault ενδέχεται να πραγματοποιηθεί σε 18 μήνες, το φθινόπωρο του 2014 στην έκθεση του Παρισιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μεταξύ των κινητήριων μονάδων στο Espace Crossover θα ξεχωρίζει ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 TCe απόδοσης 130 PS, ο οποίος σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και σύστημα start/stop θα προσφέρει μειωμένη κατανάλωση.

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site της Ελλάδας, το NewsAuto.gr…

 

[nggallery id=2257]