Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα DS έφθασαν τα 200.000 και… συνεχίζουν

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα DS έφθασαν τα 200.000 και… συνεχίζουν

ΝΕΑ

Τα DS έφθασαν τα 200.000 και… συνεχίζουν

ΝΕΑ

Το λανσάρισμα της πολυτελούς γκάμας DS από τη Citroen έχει στεφθεί με επιτυχία, όπως μαρτυρά η πώληση 200.000 μονάδων παγκοσμίως μέσα σε διάστημα 2 ετών. Η γαλλική εταιρεία γιόρτασε επί ένα τριήμερο (12-14 Απριλίου) την επίτευξη αυτού του στόχου με τα DS3, DS4 και DS5. Σε ειδική εκδήλωση στην έκθεση της Citroen στα Ηλύσια Πεδία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της γαλλικής φίρμας, Frederic Banzet και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της PSA Peugeot Citroen, Philippe Varin, παρέδωσαν τα κλειδιά του DS5 με τον… αριθμό 200.000 σε έναν πελάτη από την Ολλανδία.

Advertisement
Advertisement

Στον ίδιο χώρο, οι προσκεκλημένοι της Citroen είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το Numero 9, ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο Πεκίνο. Σε αυτό θα στηριχθούν σχεδιαστικά ένα μικρομεσαίο 4θυρο οικογενειακό, ένα SUV και ένα πολυτελές μεσαίο sedan. «Η Citroen είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που μπορεί να παρουσιάσει στην ίδια έκθεση ένα 2CV και ένα μοντέλο DS. Η κίνηση μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όμως δεν θα επαναπαυθούμε στις δάφνες μας. Αντιθέτως, υποσχόμαστε ένα μέλλον γεμάτο εκπλήξεις», σχολίασε ο Banzet.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και εκτός Γαλλίας. Στη Μεγάλη Βρετανία, όπου οι πωλήσεις των DS έφθασαν τις 25.000 μονάδες, εμφανίστηκε στους δρόμους του Λονδίνου ένα διώροφο λεωφορείο συνοδευόμενα από τα τρία μέλη της γκάμας DS. Από το ανοικτό λεωφορείο, στελέχη της τοπικής αντιπροσωπείας της Citroen μοίραζαν δώρα στο κοινό και μία μπάντα τζαζ έδινε το ρυθμό.