Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεχίζει η Bugatti Veyron

Ελλάδα 4:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζει η Bugatti Veyron

ΝΕΑ

Συνεχίζει η Bugatti Veyron

ΝΕΑ

Σκοπό να συνεχίσει να δημιουργεί Veyron και μέσα στο 2014 έχει η Bugatti. Η γαλλική εταιρεία υπέρ-αυτοκινήτων, ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Ricardo που αφορά στη δημιουργία και παροχή του μοναδικού στην αγορά συστήματος μετάδοσης που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα της. Η έως τώρα συμφωνία ολοκληρώνοντας στο τέλος του 2013 και σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, επεκτάθηκε κατά τουλάχιστον ένα χρόνο. Τα… κατά παραγγελία συστήματα μετάδοσης είναι επτά σχέσεων και διπλού συμπλέκτη, χρησιμοποιούνται μόνο στη Veyron και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να τα βγάζουν πέρα με τη τρομερή ισχύ των 1000+ ίππων!

Advertisement
Advertisement

Έχουν λειτουργία τόσο αυτόματης όσο και χειροκίνητης αλλαγής σχέσεων, με τη πρώτη επιλογή να απαιτεί μόλις 150 μιλισεκόντ για την αλλαγή!

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως υπάρχει το ενδεχόμενο η συνεργασία των δύο πλευρών να επεκταθεί σε ένα νέο, εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης, που να μπορεί να επιτρέπει στο συγκεκριμένο supercar να πιάνει τα 0-100 στον εξωπραγματικό χρόνο του 1.8 δευτερολέπτου!
[nggallery id=1608]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)