Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Παρίσι το DS3 Cabrio

Ελλάδα 17:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Παρίσι το DS3 Cabrio

ΝΕΑ

Στο Παρίσι το DS3 Cabrio

ΝΕΑ

Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο του 2012, η Citroen επιφύλασσε και μία ευχάριστη έκπληξη. Πρόκειται για την επιβεβαίωση ότι το νέο DS3 Cabrio θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού. Πριν από ένα μήνα το NewsAuto.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά για το νέο μοντέλο στη ξεχωριστή γκάμα της γαλλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, θα ονομάζεται AirFlow και θα έχει υφασμάτινη οροφή, στα πρότυπα του Fiat 500C. Δεν θα είναι δηλαδή πλήρως, αλλά τα τόξα και οι μεσαίες κολώνες του αμαξώματος θα παραμένουν. Με αυτήν την επιλογή διατηρείται και το κόστος σε χαμηλότερα επίπεδα και το αυτοκίνητο είναι πιο άκαμπτο. Στόχος της Citroen είναι να διατηρήσει την τιμή της βασικής έκδοσης κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 20.000 ευρώ.

Λογικά στη γκάμα των βενζινοκινητήρων δεν θα περιλαμβάνεται ο 1.4 VTi των 95 PS, αλλά τα δύο ισχυρότερα σύνολα με 120 και 156 PS. Ίσως δούμε μελλοντικά και τον 3κύλινδρο 1.2 με τα 82 PS. Η έναρξη των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2013.