Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 3 Ιουλίου η αποκάλυψη του Clio

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 3 Ιουλίου η αποκάλυψη του Clio

ΝΕΑ

Στις 3 Ιουλίου η αποκάλυψη του Clio

ΝΕΑ

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και το νέο Clio θα δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο και όχι σε κάποια εκδήλωση. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την Τρίτη 3 Ιουλίου μέσω της ιστοσελίδας www.clio.renault.com, ενώ το κοινό θα μπορέσει να το δει από κοντά στα τέλη Σεπτεμβρίου στην έκθεση του Παρισιού.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπάρχει ένα σύντομο κείμενο το οποίο αναφέρει ότι η τέταρτη γενιά του Clio θα έχει σέξι και δυναμική εμφάνιση και επίσης ότι σχεδιαστική έμπνευση αποτέλεσε το πρωτότυπο Dezir. Σύμφωνα με τη Renault, ο εκπρόσωπος της στο segment B θα… ξεχειλίζει από τεχνολογία και η εξωτερική και εσωτερική του εμφάνιση θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη του.

Μέχρι τότε σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες των καμουφλαρισμένων αυτοκινήτων δοκιμών, ενώ δεν αποκλείεται ένα τέτοιο μοντέλο να εμφανιστεί και στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται το φθινόπωρο, ενώ την άνοιξη του 2013 θα ακολουθήσει το κορυφαίο RS. Οι φήμες θέλουν τη Renault να επιλέγει τον 1.6 turbo του Nissan Juke, σε αναβαθμισμένη εκδοχή ώστε να αποδίδει περισσότερα από 200 PS. Οι απλές εκδόσεις θα εξοπλίζονται από 3κύλινδρο 0.9 turbo με 90 PS, τον 1.2 turbo με 115 PS, αλλά και έναν 1.5 diesel.[nggallery id=187]