Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Captur: Tο μικρό SUV της Renault

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Captur: Tο μικρό SUV της Renault

ΝΕΑ

Captur: Tο μικρό SUV της Renault

ΝΕΑ

Εδώ και μήνες έχουμε μεταδώσει τα σχέδια της Renault για την παραγωγή ενός μικρού crossover, το οποίο θα βασίζεται στο νέο Clio. Οι Γάλλοι μας έδωσαν αρκετές πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας τους για ανταλλακτικά. Εκεί ανέβηκε ένα αρχείο με σκίτσα του μελλοντικού αυτοκινήτου. Καταρχάς, θα ονομάζεται Captur, όπως δηλαδή το πρωτότυπο μοντέλο. Μπορούμε επίσης να διαπιστώσουμε τις ομοιότητες και τις διαφορές με το Clio.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα στο Captur έχει επανασχεδιαστεί ελαφρώς, ενώ διαφορετικός είναι ο εμπρός προφυλακτήρας και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Οι χειρολαβές στις πίσω πόρτες δεν είναι κρυμμένες στην τρίτη κολώνα, αλλά βρίσκονται στη φυσιολογική τους θέση. Σας παρουσιάζουμε επίσης και μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που πλησιάζει αρκετά την τελική μορφή του μικρού crossover.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Captur θα κυκλοφορήσει μόνο ως προσθιοκίνητο και δεν θα υπάρχει έκδοση 4×4. Στους κινητήρες θα δούμε τον τρικύλινδρο 0.9 TCe με τα 90 PS και τον 1.2 TCe με ισχύ 115 PS, καθώς και τα σύνολα diesel dCi, με 90 και 110 PS. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της Renault δεν απέχουν πολύ και λογικά θα γίνουν τον Μάρτιο στη Γενεύη, με τις πωλήσεις να ακολουθούν το καλοκαίρι.[nggallery id=1258]