Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γενεύη το Civic Station Wagon

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Γενεύη το Civic Station Wagon

ΝΕΑ

Στη Γενεύη το Civic Station Wagon

ΝΕΑ

Υπό μορφή πρωτότυπου μοντέλου θα παρουσιάσει η Honda στην έκθεση της Γενεύης το νέο Civic Wagon. Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σκίτσο, αποκαλυπτικό για τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα διέπει το νέο της οικογενειακό μοντέλο. Κύρια χαρακτηριστικά, η έντονη κλίση της πρώτης κολώνας, οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, τα στενά πίσω παράθυρα και οι κρυμμένες χειρολαβές για τις πίσω πόρτες.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, η έκδοση παραγωγής αναμένεται στην Ελλάδα προς τα τέλη του 2014. Στη γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνεται βέβαια ο νέος 1.6 i-DTEC, τον οποίο δοκιμάσαμε πρόσφατα στο Civic hatch. Αποδίδει 120 PS και 30,6 kgm ροπής, καταναλώνει 3,6 lt/100 km και εκπέμπει 94 g. CO2 ανά km. Μέσα στο 2014 αναμένεται να εξελιχθεί ώστε να πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Πανευρωπαϊκό ντεμπούτο θα κάνει στην πόλη της Ελβετίας το NSX Concept, ενώ θα εκτίθεται και το προσθιοκίνητο CR-V με τον 1.6 diesel, το οποίο θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά από το φθινόπωρο του 2013.[nggallery id=1734]

 

Advertisement
Advertisement