Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Juke-R!

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην παραγωγή το Juke-R!

ΝΕΑ

Στην παραγωγή το Juke-R!

ΝΕΑ

Όταν παρουσιάστηκε στην έκθεση του Ντουμπάι τον Ιανούαριο, το Juke-R ήταν ένα concept χωρίς σκέψη να φθάσει στη γραμμή παραγωγής. Το crossover με τον… μανδύα ενός supercar συγκέντρωσε πάνω του το ενδιαφέρον της «υψηλής κοινωνίας» του εμιράτου. Ως αποτέλεσμα, η Nissan έλαβε ήδη τρεις παραγγελίες για το… εξωπραγματικό της μοντέλο. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους πλούσιους ιδιοκτήτες τους στα τέλη του καλοκαιριού.

Advertisement
Advertisement

Βλέποντας λοιπόν την αποδοχή του κοινού στο Juke-R, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή το αυτοκίνητο και να δέχεται παραγγελίες για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Μάλιστα το μοντέλο παραγωγής θα είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένο, καθώς δεν θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του GT-R του 2010 αλλά σε αυτά του 2012. Ο twin-turbo V6 των 3.8lt θα αποδίδει άνω των 550 PS και θα χαρίζει στο Juke-R τελική 260 km/h. Τα 100 km/h από στάση θα έρχονται σε λιγότερο από 4 sec.

«Το Juke-R υποτίθεται ότι ήταν ένα concept για μία και μοναδική εμφάνιση και με στόχο να παντρέψει δύο από τα πλέον πρωτοποριακά μοντέλα της Nissan, το Juke και το GT-R. Η αντίδραση όμως του κοινού στο Ντουμπάι ήταν εκπληκτική, μας έκαναν προσφορές στο δρόμο για να αγοράσουν το πρωτότυπο. Δεν μπορούσαμε να απογοητεύσουμε όσους θέλουν να το προσθέσουν στη συλλογή των αυτοκινήτων τους», δήλωσε σχετικά ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Juke, Gareth Dunsmore.[nggallery id=72]