Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Juke Nismo

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Juke Nismo

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Juke Nismo

ΑΓΟΡΑ

Το πρώτο μοντέλο της Nissan υπό τη φροντίδα της Nismo είναι το Juke και η διάθεσή του στην ελληνική αγορά είναι πλέον γεγονός. Οι τιμές του Juke Nismo στη χώρα μας αρχίζουν από τα 25.600 ευρώ για την προσθοκίνητη έκδοση με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο και τα 28.800 ευρώ για το 4×4 με το 7τάχυτο M – CVT. Στις τιμές περιλαμβάνεται η ειδική προσφορά της Nissan και δώρο το όφελος της κρατικής απόσυρσης. Το Nissan Juke Nismo είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις, γκρι, λευκό και μαύρο, με βαμμένους κόκκινους τους εξωτερικούς καθρέπτες και τη χαρακτηριστική κόκκινη ρίγα.

Advertisement
Advertisement

Ο βελτιωτικός οίκος που έχει αναλάβει και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ιαπωνικής μάρκας έχει επέμβει στην εμφάνιση, το πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη του μικρού crossover. Ο γνωστός 1.6 turbo έχει αναβαθμιστεί και αποδίδει 200 PS, έναντι 190 του απλού μοντέλου. Ομοίως, η μέγιστη τιμή της ροπής ανέβηκε από τα 24,5 στα 25,5 kgm. Το προσθιοκίνητο Juke Nismo κάνει τα 0 – 100 km/h  σε 7,8 sec,  έχει τελική ταχύτητα 215 km/h και μεικτή κατανάλωση 6,9 lt/100km. Το τετρακίνητο μοντέλο ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 σε 8,2 sec, αγγίζει σε τελική τα 200 km/h, ενώ η μέση του κατανάλωση είναι 7,4 lt/100km.

Σε σύγκριση με το «συμβατικό» Juke, το εμπρός μέρος έχει γίνει πιο άγριο, με τα φώτα ομίχλης να έχουν αντικατασταθεί από μια λεπτή λωρίδα φώτων ημέρας LED. Ο πίσω προφυλακτήρας είναι βαθύτερος, ενώ υπάρχει και αεροτομή με ενσωματωμένο το  φως των φρένων. Οι τροχοί και στις δύο εκδόσεις είναι 18 ιντσών, με ελαστικά διαστάσεων  225/45. Η sport αίσθηση γίνεται πιο έντονη στην καμπίνα των επιβατών, με αλλαγές στα καθίσματα, τον πίνακα οργάνων, το τιμόνι, τον επιλογέα των  ταχυτήτων και τα πεντάλ.[nggallery id=2246]