Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα από 28.600 € το Fiat Freemont

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα από 28.600 € το Fiat Freemont

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα από 28.600 € το Fiat Freemont

ΑΓΟΡΑ

Την έναρξη διάθεσης του Freemont στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Fiat. Πρόκειται για ένα 7θέσιο crossover, βασιζόμενο στο Dodge Journey της θυγατρικής Chrysler. Το Freemont – μήκους 4,89 m – κυκλοφορεί τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4 και πωλείται στη χώρα μας από τα 28.600 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει το όφελος της απόσυρσης και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος, η οποία ισχύει και για αγορές μετρητοίς, καθώς και για αγορές με χρηματοδότηση μέσω FGA Bank και επιτόκιο 5,25%.

Advertisement
Advertisement

Το Freemont διατίθεται αποκλειστικά με το 2λιτρο diesel MultiJet, ισχύος 170 PS. Στα ατού του οι μεγάλοι χώροι, αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός ασφαλείας, ενεργητικής και παθητικής. Σε όλες τις εκδόσεις περιλαμβάνονται στάνταρ ESP, 6 αερόσακοι, σύστημα αποφυγής τραυματισμού πεζών Active Hood, hill hold assist, συστήματα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών και αποφυγής ανατροπής του οχήματος κ.α.[nggallery id=1462]

Η προσθιοκίνητη έκδοση ονομάζεται Urban και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων προσφέρει αυτόματο κλιματισμό τριών ζωνών, Keyless Entry και εκκίνηση κινητήρα με κουμπί, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, cruise control, ηχοσύστημα ραδιο-CD με MP3, DVD Player με οθόνη αφής 8,4 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι, σύνδεση Bluetooth, θύρα USB & Aux, προβολείς ομίχλης, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, συναγερμό, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ράγες οροφής, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

Η τετρακίνητη έκδοση του Freemont είναι η Lounge και φέρει σύστημα 4×4 που αναλύει συνεχώς τις συνθήκες πρόσφυσης και κατανέμει αντίστοιχα τη ροπή στους δύο άξονες (μέχρι 50% στον πίσω άξονα), αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όπως δερμάτινο σαλόνι, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης Garmin, 6 ηχεία με subwoofer και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Advertisement
Advertisement