Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην αναμονή το Alfa Romeo SUV

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην αναμονή το Alfa Romeo SUV

ΝΕΑ

Στην αναμονή το Alfa Romeo SUV

ΝΕΑ

Προβληματισμένος από την ύφεση στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Fiat, Σέρτζιο Μαρκιόνε, κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιταλική αγορά αυτοκινήτου πλησιάζει φέτος τα επίπεδα του 1979, πριν δηλαδή από 33 χρόνια. Οι παρούσες συνθήκες θέτουν ερωτηματικά για ορισμένα από τα μελλοντικά μοντέλα του ιταλικού ομίλου, ανάμεσά τους και το compact SUV της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

«Η οικονομική κρίση και οι παρούσες δυσκολίες στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου δεν μας επιτρέπουν να δώσουμε το στίγμα μελλοντικών επενδύσεων. Πληροφορίες σχετικά με σχέδια για νέα προϊόντα και τα σημεία παραγωγής τους θα δοθούν ταυτόχρονα με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου του έτους», ανέφερε η ανακοίνωση του Ομίλου Fiat.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για το εργοστάσιο του Γκρουγκλιάσκο (όπου έχει αρχίσει η παραγωγή των πρωτοτύπων της νέας Maserati Quattroporte, η οποία θα παρουσιαστεί στα τέλη του έτους) αλλά και για αυτό της Μόντενα (εκεί θα κατασκευαστεί η νέα Alfa Romeo 4C). Δεν έγινε όμως καμία αναφορά για το εργοστάσιο Μιραφιόρι στο Τορίνο, όπου έχει προγραμματιστεί για το 2013 η παραγωγή του Alfa Romeo SUV, αλλά και αυτού με το σήμα της Jeep. Κανένα νεότερο δεν υπήρξε και για τη Giulia, τον εκπρόσωπο της Alfa Romeo στη μεσαία κατηγορία. Το γεγονός αυτό ίσως αποτελεί ένδειξη ότι το λανσάρισμα των συγκεκριμένων μοντέλων θα καθυστερήσει.