Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα χέρια του Bolt το χρυσό GT-R

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα χέρια του Bolt το χρυσό GT-R

ΝΕΑ

Στα χέρια του Bolt το χρυσό GT-R

ΝΕΑ

Ο Γιουσέιν Μπολτ έφθασε στο Πανεπιστήμιο Mona Bowl, στην Τζαμάικα, με το δικό του μαύρο GT-R. Λίγες ώρες αργότερα έφυγε οδηγώντας ένα ίδιο μοντέλο σε χρυσό όμως χρώμα. Η Nissan παρέδωσε στον ταχύτερο άνθρωπο του κόσμου το supercar που του είχε υποσχεθεί, το οποίο εξελίχθηκε ειδικά για να ταιριάζει στο οδηγικό του στιλ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο GT-R φέρει και ταμπέλα «Bolt Spec» στο πίσω μέρος του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Ο Μπολτ έχει αναλάβει να διαφημίζει τα μοντέλα της Nissan ως «διευθυντής απόλαυσης» της μάρκας. Πριν λίγους μήνες, ένα άλλο χρυσό GT-R πωλήθηκε σε διαδικτυακή δημοπρασία προς 187.100 δολάρια και τα έσοδα διατέθηκαν στο ίδρυμα του σπρίντερ για την υποστήριξη παιδιών και εφήβων στην πατρίδα του, την Τζαμάικα.

«Θα οδηγώ το χρυσό GT-R μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Για τις καθημερινές ανάγκες θα χρησιμοποιώ το μαύρο», δήλωσε ο Μπολτ. Το νέο αυτοκίνητο του Μπολτ είναι προδιαγραφών 2013, με τον 3.8 V6 να αποδίδει 550 PS, και είναι ικανό να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 2,7 sec.[nggallery id=2537]