Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά το RS6 Avant Plus!

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σκαριά το RS6 Avant Plus!

ΝΕΑ

Στα σκαριά το RS6 Avant Plus!

ΝΕΑ

Στη θεωρία το RS6 Avant καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο ανήσυχου οικογενειάρχη. Ένα ποιοτικό αυτοκίνητο, με άπλετους χώρους και άνεση όταν είναι με τα παιδιά αλλά και 560 PS με 71.4 kgm ροπής μέσω του 4.2 lt twin-turbo V8 κινητήρα, όταν θέλει να… γίνεται εκείνος παιδί! Φαίνεται όμως πως για κάποιους, ακόμα και το να κάνουν τα 0-100 σε 3.9 δευτερόλεπτα με οικογενειακό αυτοκίνητο, δεν είναι αρκετό. Ούτε καν το να μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και τα 300 χιλιόμετρα την ώρα (με το πακέτο Dynamic Plus φτάνει τα 305!

Advertisement
Advertisement

Παράλογο; Ίσως. Όμως οι Γερμανοί θέλουν να καλύπτουν ακόμα και τις πιο ακραίες απαιτήσεις. Γι’ αυτό, έχουν κατά νου ένα ακόμα πιο δυνατό RS6 Avant, που θα τιτλοφορείται ως… «Plus»!

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, έδωσε ο ισχυρός άνδρας του τμήματος Quattro της Audi, Στέφαν Ρέιλ, μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Car: «Θα πρέπει να είναι αισθητά ισχυρότερο. Περίπου κατά 8-10% ώστε να μπορεί ο οδηγός να καταλάβει τη διαφορά».

Αυτό σημαίνει πως η συνολική ισχύς του RS6 Avant Plus θα μπορεί να είναι άνω των 600 αλόγων. Οικογενειακό αυτοκίνητο είπαμε;
[nggallery id=1670]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement