Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιάσαμε στα «πράσα» το DS3 Cabrio

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιάσαμε στα «πράσα» το DS3 Cabrio

ΝΕΑ

Πιάσαμε στα «πράσα» το DS3 Cabrio

ΝΕΑ

Αν και μέχρι στιγμής η Citroen τηρεί… σιγή ιχθύος για την ανοικτή έκδοση του DS3, πληθαίνουν οι φωτογραφίες για το μοντέλο που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού. Οι πλέον πρόσφατες δείχνουν ένα λευκό DS3 Cabrio σταθμευμένο στη Νίκαια της Γαλλίας, χωρίς ίχνος καμουφλάζ, και δημοσιεύτηκαν σε φόρουμ φίλων της Citroen.

Advertisement
Advertisement

Το DS3 Airflow (όπως θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά του) φέρει μαλακή οροφή, στα πρότυπα αυτής του Fiat 500C. Δεν είναι δηλαδή πλήρως ανοιγόμενη, καθώς τα τόξα και οι μεσαίες κολώνες του αμαξώματος παραμένουν. Επιλογή που μειώνει το κόστος εξέλιξης και διατηρεί την ακαμψία του αμαξώματος. Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι η κεραία του ραδιοφώνου έχει τοποθετηθεί μπροστά λόγω της ανοιγόμενης οροφής.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το DS3 cabrio θα είναι περίπου 2.500 ευρώ πιο ακριβό από την έκδοση με τη μεταλλική οροφή. Η γκάμα των βενζινοκινητήρων αναμένεται να  περιλαμβάνει το VTi 120 και τον 1.6 THP με 156 PS. Ίσως δούμε μελλοντικά και τον 3κύλινδρο 1.2 με τα 82 PS. Η έναρξη των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2013.[nggallery id=394]