Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκέφτεται η Honda το αντι-Cascada;

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκέφτεται η Honda το αντι-Cascada;

ΝΕΑ

Σκέφτεται η Honda το αντι-Cascada;

ΝΕΑ

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ιάπωνες κατασκευαστές δε διαθέτουν την… ευελιξία των Ευρωπαίων, όσον αφορά την προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι για να αντέξεις τον ανταγωνισμό θα πρέπει να γεμίσεις τη γκάμα σου με όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα. Κάπως έτσι άρχισαν οι φήμες για ένα μελλοντικό μεσαίο cabrio με το σήμα της Honda στη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα μάλιστα με την αμερικάνικη ιστοσελίδα Edmunds, απ’ όπου προέρχονται και οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, η πιθανότητα δημιουργίας ενός Accord convertible έχει συζητηθεί στα υψηλά κλιμάκια της Honda. Όμως δεν έχουν προχωρήσει στο σημείο να δημιουργήσουν πρωτότυπα αυτοκίνητα για να κάνουν δοκιμές εξέλιξης.

Αν τελικά οι Ιάπωνες το… πάρουν απόφαση, το ανοικτό Accord θα έχει μήκος κοντά στα 4,7 m, τέσσερις πραγματικές θέσεις και κυριότερο αντίπαλο το νέο Opel Cascada. Θα είναι σημαντικά φθηνότερο από αυτοκίνητα όπως το Audi A5 Cabriolet και η BMW Σειρά 3 Cabrio, ώστε να αποκτήσει το δικό του κοινό. Και βέβαια θα πρέπει να αποκτήσει και ένα σύγχρονο κινητήρα, μικρότερο από το 2λιτρο του Accord sedan.[nggallery id=2266]