Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δοκιμές και η BMW 2 Coupe

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δοκιμές και η BMW 2 Coupe

ΝΕΑ

Σε δοκιμές και η BMW 2 Coupe

ΝΕΑ

Πρόσφατα παρουσιάσαμε την αναμενόμενη BMW 2 cabrio να πραγματοποιεί δοκιμές και πλέον ήρθε η σειρά και της Coupe. Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο φέρει έντονο καμουφλάζ στη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, κρατώντας μυστικά τα χαρακτηριστικά του. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Bimmerpost μπορούμε πάντως να είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν θα έχει τα αμφιλεγόμενα φώτα της νέας Σειράς 1.

Advertisement
Advertisement

Ως Σειρά 2 οι Βαυαροί θα… βαφτίσουν τα coupe και cabrio αμαξώματα της Σειράς  1, όπως ακριβώς δηλαδή θα συμβεί με τις Σειρές 3 και 4. Το μήκος του αμαξώματος θα είναι μεγαλύτερο από αυτό της BMW 1 hatch. Στη γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνονται οι διάφορες εκδόσεις 1.6 και 2.0 βενζίνης, ο 2λιτρος diesel και ο 6κύλινδρος σε σειρά των 3 lt. για τις κορυφαίες 235i και M. Ορισμένοι βέβαια κινητήρες θα συνδυάζονται με την τετρακίνηση xDrive.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Σειράς 2, τόσο ως coupe όσο και ως cabrio αναμένεται να γίνει το επόμενο φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, με την έναρξη παραγωγής να ακολουθεί πριν το τέλος του 2013.[nggallery id=1293]