Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σειρά παίρνει το RS6 sedan

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σειρά παίρνει το RS6 sedan

ΝΕΑ

Σειρά παίρνει το RS6 sedan

ΝΕΑ

Η έκδοση Avant κυριαρχεί όσον αφορά το κορυφαίο RS6, όμως και το sedan αμάξωμα έχει το δικό του μερίδιο ανάμεσα στους λάτρεις των μεγάλων οικογενειακών αυτοκινήτων επιδόσεων. Λίγες ημέρες μετά λοιπόν την επίσημη αποκάλυψη από την Audi του νέου RS6 Avant, ο Theophilus Chin «ζωγράφισε» στον υπολογιστή την τετράθυρη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Δεν θα υπάρχει βέβαια διαφοροποίηση στον κινητήρα, σε σχέση με το RS6 Avant. Ο αντίπαλος των BMW M5, Mercedes E63 AMG και της νέας Jaguar XFR-S, θα εξοπλίζεται με τον νέο 4.0 V8 TFSI, ο οποίος έχει «πουσαριστεί» ώστε να αποδίδει 560 PS και 71,4 kgm ροπής. Η κίνηση θα περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του quattro και του 8τάχυτου tiptronic.

Σε σχέση με το συμβατικό Α6, το RS6 θα φέρει διαφορετική γρίλια στη μάσκα, το λογότυπο «quattro» στο κάτω μέρος της, μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, μεγαλύτερους τροχούς, φουσκωμένα φτερά, πίσω διαχύτη με διπλή οβάλ απόληξη για την εξάτμιση. Η πρεμιέρα του RS6 sedan αναμένεται να γίνει το επόμενο φθινόπωρο στη Φρανκφούρτη και η έναρξη των πωλήσεων στα τέλη του 2013.[nggallery id=1200]