Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Live απο Γαλλία: Η τιμή του Honda Civic 1.6 diesel

Ελλάδα 23:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Live απο Γαλλία: Η τιμή του Honda Civic 1.6 diesel

ΑΓΟΡΑ

Live απο Γαλλία: Η τιμή του Honda Civic 1.6 diesel

ΑΓΟΡΑ

Η Honda κάνει στροφή από τους υβριδικούς κινητήρες στους diesel και τη κίνηση αυτή σηματοδοτεί η παρουσία στο νέο Civic του 1.6 i-DTEC. Πρόκειται για το πρώτο μέλος της οικογένειας Earth Dreams Technology της ιαπωνικής εταιρείας που λανσάρεται στην Ευρώπη. Αποδίδει 120 PS και 30,6 kgm ροπής και σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το start/stop καταναλώνει μόλις 3,6 lt/100 km (94 g. CO2 ανά km). Επιταχύνει στα 100 km/h σε 10,5 sec (10,2 με το επίπεδο εξοπλισμού Sport) και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 203 km/h (206 km/h).

Advertisement
Advertisement

Οι παραγγελίες στην Ελλάδα θα αρχίσουν προς τα τέλη Φεβρουαρίου, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται μέσα στον Μάρτιο. Όπως μάθαμε κατά την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Civic 1.6 diesel στη Νίκαια της Γαλλίας (το NewsAuto.gr είναι εκεί), οι τιμές στη χώρα μας θα ξεκινούν κάτω από το «φράγμα» των 22.000 ευρώ. Βασικό – αλλά ταυτόχρονα πλήρες – επίπεδο εξοπλισμού είναι το Comfort, με 8 αερόσακους, ESP, hill start assist, start/stop, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ραδιο-CD με MP3 θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι.

Η πλούσια έκδοση ονομάζεται Sport και θα επιβαρύνεται με 1.600 ευρώ σε σχέση με την Comfort. Προσφέρει επιπλέον διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αλουμινένια πεντάλ, λειτουργία ηλεκτρικών παραθύρων μέσω τηλεχειρισμού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες μέσω τηλεχειρισμού, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύνδεση Bluetooth και κάμερα οπισθοπορείας.[nggallery id=1573]