Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Προσφορές από τη Fiat

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσφορές από τη Fiat

ΑΓΟΡΑ

Προσφορές από τη Fiat

ΑΓΟΡΑ

To «Fiat Deals» είναι μία νέα διαδικτυακή υπηρεσία για ετοιμοπαράδοτα οχήματα σε προνομιακές τιμές. Μέσω αυτής (την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε μέσω του www.fiat.gr), οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να βρουν πραγματικές ευκαιρίες! Ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα διαθέσιμα οχήματα, τις υπάρχουσες ευκαιρίες, τον έξτρα εξοπλισμό τους αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης, μέσω της FGA Bank. Αυτή τη περίοδο διαθέσιμα είναι Punto με κινητήρα βενζίνης 1.2 lt 69ps, με κινητήρα 1.4 lt 77ps αλλά και οχήματα με εργοστασιακά τοποθετημένο σύστημα διπλής τροφοδοσίας βενζίνης-υγραερίου (LPG).

Advertisement
Advertisement

Το κέρδος, συμπεριλαμβανομένου και του οφέλους απόσυρσης, φτάνει κατά μέσο όρο τα 3.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει Fiat Punto 1.4 77 PS με 9.640 ευρώ με απόσυρση. Επιπρόσθετα των προνομιακών τιμών, υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης ανταλλαγής, αξίας 500 ευρώ σε πελάτες Fiat. Τέλος, όλες οι προσφορές συνδυάζονται με χρηματοδότηση με το επιτόκιο 4,95% μέσω της FGA Bank (από 0% προκαταβολή έως 72 δόσεις).

Το πρόγραμμα χρηματοδότης συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές υπηρεσίες για τον υποψήφιο πελάτη όπως η προστασία δανείου (σε περίπτωση ανεργίας) και 2 χρόνια εγγύησης επιπλέον της εργοστασιακής. Στη συνέχεια, και αφού επιλέξετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους επίσημους διανομείς του δικτύου της Fiat. Έτσι θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει και θα μπείτε σε σειρά προτεραιότητας.

Η γκάμα των αυτοκινήτων της υπηρεσίας «Fiat Deals» ανανεώνεται και εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όλα τα αυτοκίνητα της είναι καινούργια και συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών.

Advertisement
Advertisement