Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για Iron Man 3 & R8 E-tron

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για Iron Man 3 & R8 E-tron

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για Iron Man 3 & R8 E-tron

ΝΕΑ

Στην πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας «Iron Man 3» που πραγματοποιήθηκε στη Leicester Square του Λονδίνου, ανάμεσα στα αστέρια που παρευρέθηκαν ήταν και το Audi R8 e-tron. Του Π. Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η ταινία, που διανέμεται από την Disney, πρόκειται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 Απριλίου.

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο σπορ αυτοκίνητο που στην ταινία οδηγείται από τον Τόνι Στάρκ, κατά κόσμον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ταξίδεψε από τη Γερμανία και τοποθετήθηκε σε ειδικό χώρο παράλληλα με το κόκκινο χαλί από το οποίο πέρασαν και οι άλλοι πρωταγωνιστές της ταινίας: Ρεμπέκα Χωλ, Μπεν Κίνγκλσεϊ και Ντον Τσιντλ.

Εκτός από το R8 e-tron, στην ταινία συμμετέχουν κι άλλα μοντέλα της Audi, τα S7 Sportback, A8 L, A6, S5 Coupé και Q5. Για την προώθηση της ταινίας, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Disney για να ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη εκστρατεία, συμπεριλαμβανομένης και της διαφήμισης της ενώ για πρώτη φορά οι εταιρίες Marvel Entertainment και Audi συνεργάζονται σε τόσο σημαντικό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
[nggallery id=2467]
Το θέμα της ταινίας αφορά σε έναν σπουδαίο βιομήχανο τον Τόνι Σταρκ /Iron Man ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με εχθρούς που δεν γνωρίζουν όρια. Όταν βρίσκει τον προσωπικό του κόσμο κατεστραμμένο από χέρια του εχθρού του, ξεκινάει μια επίπονη αναζήτηση για να βρει τους υπαίτιους. Σ’ αυτό το ταξίδι θα δοκιμάσει τις ικανότητες του. Με την πλάτη στον τοίχο, προσπαθεί να επιβιώσει με τους δικούς του μηχανισμούς, που θα στηρίζονται στην εφευρετικότητα και το ένστικτό του για να προστατεύσει τα πιο κοντινά του άτομα. Στην προσπάθειά του αυτή ο ήρωας της ταινίας ανακαλύπτει την απάντηση στο ερώτημα που τον έχει  στοιχειώσει: ο άντρας κάνει το κοστούμι ή το κοστούμι κάνει τον άντρα;

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα marvel.com.