Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο προσιτά τα μελλοντικά Citroen

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο προσιτά τα μελλοντικά Citroen

ΝΕΑ

Πιο προσιτά τα μελλοντικά Citroen

ΝΕΑ

Την πρόθεση της Citroen να αυξήσει ακόμη περισσότερο την… απόσταση ανάμεσα στα συμβατικά της μοντέλα και σε αυτά με το πρόθεμα DS, έκανε γνωστή ο υπεύθυνος προϊόντων της γαλλικής εταιρείας. Μιλώντας στην εφημερίδα «La Tribune», ο Τομάς Ντ’Οσί ανέπτυξε τη λογική που θα ακολουθήσει η Citroen τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

«Η Citroen πρέπει να προσφέρει αυτοκίνητα με λιγότερο επιθετική εμφάνιση, πιο απλές γραμμές, με ευρύχωρο εσωτερικό και πρακτικά», δήλωσε το στέλεχος της εταιρείας και εξήγησε: «Δεν υπάρχει λόγος π.χ. να ανταγωνιστούμε τη Volkswagen στα δικά της εδάφη». Λογικά, αυτό μεταφράζεται και σε πιο προσιτές τιμές, στα πρότυπα του αναμενόμενου μικρομεσαίου sedan, C-Elysee.

Τους πρώτους μήνες του 2013 θα αποκαλυφθεί το νέο C4 Picasso. Το πρακτικό πολυμορφικό της Citroen αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη και η όψη του θα μοιάζει αρκετά σε αυτή της ψηφιακά επεξεργασμένης φωτογραφίας. Για όσους βέβαια αναζητούν μοντέλα με δυναμική εμφάνιση, πολυτελές εσωτερικό και sport οδηγικά χαρακτηριστικά, θα υπάρχει η – όλο και πιο πλούσια – γκάμα των DS.[nggallery id=1327]