Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πενταετής εγγύηση στα Honda/Mitsubishi

Ελλάδα 19:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πενταετής εγγύηση στα Honda/Mitsubishi

ΑΓΟΡΑ

Πενταετής εγγύηση στα Honda/Mitsubishi

ΑΓΟΡΑ

Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης προσφέρει στους πελάτες της η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημος εισαγωγέας της Honda και της Mitsubishi στην Ελλάδα. Η τριετής εγγύηση ανανεώνεται αυτόματα για άλλα δύο χρόνια, μέσω του δικτύου των επισήμων εμπόρων/ συνεργείων.

Advertisement
Advertisement

Το νέο πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» αφορά όλα τα καινούρια αυτοκίνητα Honda και Mitsubishi που θα αγοραστούν από τις 15 Απριλίου 2013. Επίσης στο πρόγραμμα εντάσσονται και όλα τα αυτοκίνητα των δύο εταιρειών με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά τις 15 Απριλίου 2010. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής, ακολουθώντας το πρόγραμμα πανευρωπαϊκής συντήρησης, ανεξάρτητα από το αν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη ή όχι.

Το πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» και μέχρι του μέγιστου ορίου των 150.000 χλμ. (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο) καλύπτει τα μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου. «Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο συμβάλει ενεργά στη διατήρηση τόσο της ασφάλειας των αυτοκινήτων σε υψηλά επίπεδα όσο και στη μεταπωλητική τους αξία», δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής του κλάδου των Επιβατικών Αυτοκινήτων Honda και Mitsubishi Motors,  Ευθύμης Γαγάνης.[nggallery id=2400]