Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάτησε Ευρώπη το Infiniti Q50

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάτησε Ευρώπη το Infiniti Q50

ΝΕΑ

Πάτησε Ευρώπη το Infiniti Q50

ΝΕΑ

Λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστεί στην έκθεση της Γενεύης, η ευρωπαϊκή έκδοση του Q50 εθεάθη να κυκλοφορεί στην Ισπανία και συγκεκριμένα στους δρόμους της Βαρκελώνης. Το μεσαίο πολυτελές sedan της Infiniti «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό προφανώς κατά τη διάρκεια γυρίσματος προωθητικού video.

Advertisement
Advertisement

Με το Q50 θα εγκαινιαστεί η συνεργασία με τη Daimler στον τομέα των κινητήρων, καθώς το μοντέλο της Infiniti που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου θα εξοπλίζεται με σύνολα από τη Mercedes. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες, όμως όλα συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για τετρακύλινδρους κινητήρες, βενζίνης και diesel, τους οποίους συναντάμε σε μοντέλα όπως η C-Class.

Οι πληροφορίες θέλουν την Infiniti να δανείζεται τον 1.8 βενζίνης με απόδοση 204 PS και τον 2.2 πετρελαίου, αντίστοιχης ισχύος. Για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής θα υπάρχουν βέβαια και οι μεγαλύτερης χωρητικότητας 3.7 V6 (η ισχύς του είναι πλέον στα 328 PS) και 3.5 σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα για την υβριδική έκδοση (συνδυαστικής ισχύος 360 PS). Και στις δύο περιπτώσεις το Q50 θα κυκλοφορήσει είτε ως πισωκίνητο είτε ως 4×4.

Η διάθεση του Q50 θα αρχίσει από τις ΗΠΑ και τον Καναδά το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ πριν το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει και στις αγορές της Ευρώπης.[nggallery id=1884]

Advertisement
Advertisement