Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες προωθητικές ενέργειες από τη Honda

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες προωθητικές ενέργειες από τη Honda

ΝΕΑ

Νέες προωθητικές ενέργειες από τη Honda

ΝΕΑ

H έλευση του Φθινοπώρου σηματοδοτείται από μία σειρά προσφορών εκ μέρους των αυτοκινητοβιομηχανιών, ώστε να προσελκύσουν τους επίδοξους αγοραστές στις εκθέσεις. Βάσει αυτού του πλαισίου και η Honda ανακοίνωσε μία σειρά σημαντικών προωθητικών ενεργειών για τον Σεπτέμβριο. Κομβικό ρόλο σε αυτές παίζει το Jazz. Σε ότι αφορά τη κανονική αλλά και την υβριδική του έκδοση (Jazz Hybrid), μπορείτε να επιλέξετε είτε όφελος €1500, είτε αυτό να οριστεί στα €1000 συνδυαζόμενο όμως με το πρόγραμμα Complete Plus που περιλαμβάνει: 5  χρόνια εγγύηση (3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και επιπλέον 2 χρόνια δωρεάν επέκτασης για μηχανικές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές βλάβες), 5 χρόνια οδική βοήθεια αλλά και το πρώτο σέρβις δωρεάν!

Advertisement
Advertisement

Στο Civic Type-R η Honda προσφέρει όφελος της τάξης των €7000, ενώ στη περίπτωση του Civic Sedan 1.8, η νέα του λιανική τιμή ορίζεται στα €15500 (μείωση της τάξης των €2400 σε σχέση με τον Ιούνιο).

ΣταInsight και CRZ προσφέρεται όφελος της τάξης των €3000, στο CRV η μείωση φτάνει τα €4000ενώ το Accord μπορεί να γίνει δικό σας με όφελος που φτάνει τα €7000!
[nggallery id=419]