Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα φωτογραφία για το S-Cross

Ελλάδα 5:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα φωτογραφία για το S-Cross

ΝΕΑ

Νέα φωτογραφία για το S-Cross

ΝΕΑ

Ο διάδοχος του SX4 πραγματοποιεί εξαντλητικές δοκιμές τους τελευταίους μήνες και στην έκθεση του Παρισιού η Suzuki θα μας… συστήσει το S-Cross. Στο εν λόγω πρωτότυπο θα βασιστεί σχεδιαστικά το νέο compact ιαπωνικό crossover. Μετά τη φωτογραφία των εμπρός φώτων, την οποία είχε δώσει στη δημοσιότητα η Suzuki τον Αύγουστο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο άλλη μία. Σε αυτήν απεικονίζεται η «ουρά» του concept car, αποκαλύπτοντας τα φωτιστικά σώματα και μέρος του προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Το σχεδιαστικό θέμα του S-Cross ονομάζεται «Emotion x Quality x Aerodynamics» από τη Suzuki, με τις γραμμές να αρχίζουν από τον εμπρός προφυλακτήρα, να διατρέχουν όλο το αμάξωμα και να καταλήγουν στο πίσω μέρος. Η έντονη κλίση του παρμπρίζ, τα μικρά πλαϊνά παράθυρα και οι κρυμμένες χειρολαβές στις πίσω πόρτες, χαρίζουν εμφάνιση coupe μοντέλου στο πρωτότυπο crossover.

Την ίδια στιγμή, τα αυτοκίνητα δοκιμών εξακολουθούν να «γράφουν» χιλιόμετρα, κάτω από όλες τις συνθήκες. Η έκδοση παραγωγής του μοντέλου της Suzuki αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάρτιο στη Γενεύη, με τις πωλήσεις να ακολουθούν στο δεύτερο μισό του 2013.[nggallery id=463]

 

Advertisement
Advertisement