Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση για τη Giulietta

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση για τη Giulietta

ΝΕΑ

Νέα έκδοση για τη Giulietta

ΝΕΑ

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της, η Alfa Romeo ανανεώνει τη γκάμα της Giulietta με τη δημιουργία της νέας έκδοσης «Veloce»! Αυτή είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 TB 120 hp και πετρελαίου 1.6 JTDM-2 105 hp. Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή εμφανισιακά; Διαθέτει σκουρόχρωμους προβολείς, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε χρώμα γκρι titanium, εξωτερικές χειρολαβές επιχρωμιωμένες, ζάντες αλουμινίου Sport 17’’ σε χρώμα γκρι titanium, προαιρετικά βαμμένη οροφή σε μαύρο ή γκρι χρώμα αλλά και το λογότυπο «Veloce» που μαρτυρά τη ταυτότητά της.

Advertisement
Advertisement

Διαφοροποιήσεις όμως υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τις «ιδιαίτερες» πινελιές να περιλαμβάνουην νέο σαλόνι σε κόκκινο/μαύρο χρώμα με σπορ σχεδιασμό, οροφή και κολόνες σε μαύρο χρώμα, εσωτερικό θυρών σε χρώμα γκρι titanium, το οποίο κοσμεί ακόμα το κεντρικό τμήμα κοντά στο χειρόφρενο & λεβιέ ταχυτήτων αλλά και το ταμπλό ενώ τέλος, διατίθεται προαιρετικά με δερμάτινο σαλόνι microfibra ή σπορ δερμάτινο σαλόνι με κόκκινες ραφές.

Εκτός από όμορφη, η νέα Giulietta είναι και πλήρως εξοπλισμένη αφού στάνταρ είναι το σύστημα ελέγχου ευστάθειας VDC (πλήρες με ASR/MSR/CBC, η λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού e-Q2 και Hill Holder), το σύστημα ρύθμισης λειτουργίας DNA, 6 αερόσακοι, air condition, σύστημα Start & Stop με GSI, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με αντιθαμβωτική λειτουργία, RadioCD με MP3 Player, ζάντες αλουμινίου 17’’, σπορ δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, πίσω αεροτομή κτλ.
[nggallery id=1874]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)