Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με κολλημένο το γκάζι στα 185 km/h (video)

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με κολλημένο το γκάζι στα 185 km/h (video)

ΝΕΑ

Με κολλημένο το γκάζι στα 185 km/h (video)

ΝΕΑ

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η 19η Αυγούστου για μία 47χρονη γυναίκα, καθώς κόλλησε το γκάζι στο Kia Sorento που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο 35, στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Λόρι Ούλβεσταντ κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν άρχισε να τρέμει το τιμόνι. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο επιτάχυνε ξαφνικά και αφού δεν μπορούσε να το σταματήσει τηλεφώνησε στον άνδρα της. Εκείνος δεν κατάφερε να τη βοηθήσει και έτσι αποφάσισε να καλέσει το 911.

Advertisement
Advertisement

Η γυναικεία φωνή προσπάθησε να την ηρεμήσει και να τις δώσει οδηγίες, όμως η Ούλβεσταντ ανέφερε ότι δεν μπορεί να βάλει τον επιλογέα στη νεκρά. Μετά από περίπου 45 λεπτά και αμέτρητα επικίνδυνα προσπεράσματα πάνω στο γρασίδι, η τηλεφωνήτρια του 911, Κέλι Μπριγκ, της είπε να τραβήξει προς τα πάνω το κολλημένο πεντάλ του γκαζιού και ταυτόχρονα να πατήσει φρένο. Αυτή η τακτική απέδωσε και το Sorento ακινητοποιήθηκε ασφαλώς. Η Ούλβεσταντ επισκέφθηκε μάλιστα την Μπριγκ για να την ευχαριστήσει.

Το αξιοθαύμαστο είναι ότι κατά τη διάρκεια της τρελής… κούρσας με ταχύτητες που έφθασαν τα 185 km/h, όχι μόνο δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά δεν υπήρξαν και υλικές ζημιές. Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στο video προέρχονται από το περιπολικό που ακολουθούσε το μαύρο Sorento.