Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεσα στο 2013 το SUV της Skoda με νέο diesel

Ελλάδα 2:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεσα στο 2013 το SUV της Skoda με νέο diesel

ΝΕΑ

Μεσα στο 2013 το SUV της Skoda με νέο diesel

ΝΕΑ

Καθοδόν προς την παραγωγή είναι το μεγάλο SUV της Skoda, σχέδιο του οποίου κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Το… Tiguan της Skoda θα βασιστεί στο δημοφιλές SUV της VW, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό, με τους ανθρώπους της εταιρείας να θέλουν να ανοίξουν την εμπορική απόσταση από το Yeti.Το SUV της Skoda θα κυκλοφορήσει σε δικίνητη και τετρακίνηση έκδοση με τους γνώριμους TSi κινητήρες του γερμανικού γκρουπ να είναι παρόντες (1,4lt και 2,0lt).

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα αναμένεται να τοποθετηθεί και ο νέος diesel κινητήρας που ετοιμάζει η VW αυτή την περίοδο στα εργαστήριά της, κάτι που φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο υπάρχον 1,6 TDi των 105PS συνεχίζει την εμπορική του καριέρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτός το πετρελαιοκινητήρας είναι επίσης 1,6lt και θα αποδίδει περίπου 120PS. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι περίπου στα 3,5lt/100km, ενω οι εκπομπές ρύπων θα είναι κάτω από τα 99g/km, στις δικίνητες εκδόσεις.

Το νέο SUV που αναμένεται στα τέλη του χρόνου, θα διαθέτει την τετρακίνηση του Yeti, ενώ θα διατίθεται και με το DSG επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Στα τέλη του χρόνου, αρχές του 2014 αναμένεται και το αντίστοιχο SUV της Seat…
Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No 1 ειδησεογραφικό, αυτοκινητικό site της χώρα, που ξεσκεπάζει πρώτο όλα τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών…

[nggallery id=1389]

Advertisement
Advertisement