Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και το όνομα αυτού Adam;

Ελλάδα 0:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και το όνομα αυτού Adam;

ΝΕΑ

Και το όνομα αυτού Adam;

ΝΕΑ

Λίγες ώρες απέμειναν έως τις 8 Μαΐου, όταν η Opel θα ανακοινώσει το όνομα του μοντέλου που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της. Ίσως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε, καθώς έχουν φουντώσει οι φήμες ότι θα ονομαστεί Adam. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τιμήσουν τον ιδρυτή της μάρκας, Adam Opel, ο οποίος γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 1837. Το προηγούμενο διάστημα είχε κυκλοφορήσει μάλιστα και το όνομα Allegra.

Advertisement
Advertisement

Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες η Opel, το αυτοκίνητο πόλης με το κωδικό όνομα «Junior» θα έχει μήκος κοντά στα 3,7 μέτρα, 3θυρο αμάξωμα και 4θέσια διάταξη στο εσωτερικό. Θα είναι δηλαδή αρκετά μακρύτερο από το up! της Volkswagen, τον κυριότερο αντίπαλό του στην κατηγορία Α.

Οι φωτογραφίες από τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring δείχνουν ένα βαριά καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο. Περισσότερο αποκαλυπτική είναι η φωτογραφία του εσωτερικού, το οποίο χαρακτηρίζεται μοντέρνο και ποιοτικό. Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη δεν έχουν γίνει γνωστές, αναμένεται πάντως να δούμε κάτω από το καπό και 3κύλινδρο κινητήρα 1.000 cc.

Το λανσάρισμα του Opel Adam έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2013, οπότε  θα το δούμε στην τελική του μορφή στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην έκθεση του Παρισιού.[nggallery id=79]

Advertisement
Advertisement