Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καθυστερεί το επόμενο Corsa

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καθυστερεί το επόμενο Corsa

ΝΕΑ

Καθυστερεί το επόμενο Corsa

ΝΕΑ

Αν και μετρά 6 χρόνια ζωής και έχει υποβληθεί ήδη σε μία ανανέωση, η τέταρτη γενιά του Corsa θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για λίγα ακόμη χρόνια. Η Opel φέρεται να έχει μεταθέσει χρονικά το λανσάρισμα του νέου της σουπερμίνι, λόγω της ύφεσης στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά και των προσπαθειών για επιστροφή στην κερδοφορία.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές της θυγατρικής της General Motors έχουν πάντως… δουλειά να κάνουν, καθώς το Corsa θα υποστεί ένα μικρό facelift ενόψει της έκθεσης στη Φρανκφούρτη, το ερχόμενο φθινόπωρο. Όπως φαίνεται και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, οι αλλαγές επικεντρώνονται στο εμπρός μέρος. Θα επανασχεδιαστούν τα φωτιστικά σώματα, η μάσκα και ο προφυλακτήρας, με αποτέλεσμα το Corsa να μοιάζει στο μικρό του «αδερφάκι», το Adam. Δύσκολο να εντοπιστούν είναι οι αλλαγές στην ουρά του αυτοκινήτου, ενώ στην καμπίνα των επιβατών θα χρησιμοποιούν ποιοτικότερα υλικά.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να εμπλουτιστεί με οικονομικότερα στην κατανάλωση και πιο ισχυρά σύνολα. Ανάμεσά τους θα είναι ο νέος 1.6 SIDI Turbo ECOTEC των 170 PS, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον 1.6 turbo απόδοσης 150 PS.[nggallery id=1765]