Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέμα μηνών το Adam Cabrio

Ελλάδα 6:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέμα μηνών το Adam Cabrio

ΝΕΑ

Θέμα μηνών το Adam Cabrio

ΝΕΑ

Τα Fiat 500C και Citroen DS3 Cabrio θα γνωρίσουν μέσα στο 2013 έναν άμεσο αντίπαλο, προερχόμενο από την Opel. Οι πληροφορίες θέλουν τη γκάμα του αυτοκινήτου πόλης Adam να αποκτά και ανοικτή έκδοση, στα πρότυπα των δύο προαναφερθέντων μοντέλων. Όπως μπορείτε να δείτε και στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, η οροφή δεν θα ανοίγει πλήρως, αλλά θα αναδιπλώνεται στο πίσω μέρος. Καθώς τα τόξα και οι μεσαίες κολώνες του αυτοκινήτου παραμένουν, το κόστος εξέλιξης περιορίζεται σημαντικά και ταυτόχρονα διατηρείται σε μεγάλο βαθμό η ακαμψία του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Δημοσιεύματα θέλουν την παγκόσμια πρεμιέρα να γίνεται αρκετά νωρίς, και συγκεκριμένα τον προσεχή Μάρτιο στη Γενεύη. Είναι γνωστή η πρόθεση της Opel να στηρίξει πάνω στο Adam μία γκάμα μοντέλων, ικανή να καλύψει διαφορετικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Όπως συμβαίνει δηλαδή με το 500 της Fiat και τη ΜΙΝΙ. Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε τα σχέδια της θυγατρικής της General Motors για δημιουργία και μικρού SUV, το οποίο θα βασίζεται στο Adam και θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από το νέο Mokka.

Το Adam Cabrio θα μοιράζεται την ίδια γκάμα κινητήρων με το κλειστό μοντέλο, ενώ η τιμή του θα είναι υψηλότερη κοντά στα 1.000 ευρώ. Η ψηφιακή απεικόνιση του μικρού cabrio αποτελεί δημιουργία του γραφίστα Andrei Avarvarii και δημοσιεύτηκε στο γερμανικό Auto Bild.[nggallery id=1043]