Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η McLaren 12C «κέρδισε» τους Άραβες

Ελλάδα 20:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren 12C «κέρδισε» τους Άραβες

ΝΕΑ

Η McLaren 12C «κέρδισε» τους Άραβες

ΝΕΑ

«Αυτοκίνητο της χρονιάς» για τη Μέση Ανατολή ανακηρύχτηκε η McLaren MP4-12C! Συνολικά 50 στολίδια της αυτοκίνησης διαγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο στίβο, τα περισσότερα όπως καταλαβαίνετε με ξεχωριστή θέση στη λίστα των supercars αφού στο συγκεκριμένο κομμάτι του πλανήτη, τα πετροδόλαρα αγοράζουν ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες! Μία επιτροπή αποτελούμενη από τους κορυφαίους στη Μέση Ανατολή ειδικούς στον τομέα της αυτοκίνησης, από εννέα διαφορετικές χώρες, ξεχώρισε τα καλύτερα μοντέλα σε συνολικά 17 κατηγορίες. Για τη McLaren, παρότι ήταν η πρώτη χρονιά συμμετοχής και υποψηφιότητας της και κατάφερε να πάρει την ύστατη διάκριση, αυτή του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς», επικρατώντας 50 άλλων υποψηφιοτήτων. Παράλληλα, πήρε τον τίτλο και του «Supercar της Χρονιάς»!

Advertisement
Advertisement

Η MP4-12C ξεκίνησε να πωλείται στη Μέση Ανατολή πριν από ένα ακριβώς χρόνο, με περισσότερες από 100 εκ των 1000 και κάτι έως τώρα πωλήσεων της, να είναι στη συγκεκριμένη αγορά.

Το πρώτο κατασκευασμένο αποκλειστικά από τη McLaren supercar μετά από μία δεκαετία, παίρνει ώθηση από τον V8 3.8 lt twin-turbo κινητήρα που αποδίδει 600 PS επιτρέποντας επιτάχυνση 0-11 σε μόλις 3.1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα της τάξης των 330 χιλιομέτρων την ώρα.
[nggallery id=1146]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)