Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW φρεσκάρει τη Σειρά 5

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW φρεσκάρει τη Σειρά 5

ΝΕΑ

Η BMW φρεσκάρει τη Σειρά 5

ΝΕΑ

Στα μισά της εμπορικής της πορείας βρίσκεται η έκτη γενιά της Σειράς 5 και οι Βαυαροί προετοιμάζουν την ανανεωμένη έκδοση του μεγάλου οικογενειακού τους μοντέλου. Τα αυτοκίνητα δοκιμών, με καμουφλαρισμένα τα δύο άκρα του αμαξώματος, «συνελήφθησαν» από το φωτογραφικό φακό. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο επανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας με αλλαγές στις εισαγωγές αέρα, ενώ ίσως αλλάξουν και τα κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων. Στην «ουρά» της BMW 5 Series θα αλλάξει το κάτω μέρος του προφυλακτήρα και ελαφρώς τα φώτα.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων, με προφανή στόχο τον περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων χωρίς να επηρεαστούν οι επιδόσεις. Ο γερμανικός ειδικός Τύπος υποστηρίζει ότι η 535i θα αντικατασταθεί από την 540i, με τον 3λιτρο κινητήρα να αποδίδει 320 PS. Ο 4.4 V8 της 550i θα δεχτεί «ενέσεις¨» ώστε η μέγιστη ισχύς του να ανέβει από τα 407 στα 450 PS.

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Σειράς 5 αναμένεται να γίνει το επόμενο φθινόπωρο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.[nggallery id=820]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!