Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bentley στο Φεστιβάλ Goodwood

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bentley στο Φεστιβάλ Goodwood

ΝΕΑ

Η Bentley στο Φεστιβάλ Goodwood

ΝΕΑ

Πλούσια θα είναι η παρουσία της Bentley στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Εκεί θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου, με τις φήμες να μιλούν για την Continental GT Speed. Θα εξοπλίζεται με τον W12 κινητήρα των 6 lt., ο οποίος αναμένεται να αποδίδει περισσότερα από 620 PS και θα συνδυάζεται με 8τάχυτο κιβώτιο. Για την επιτάχυνση στα 100 km/h θα χρειάζονται γύρω στα 4,5 sec και η τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 325 km/h.

Advertisement
Advertisement

Στο Goodwood (29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) η Bentley θα παρουσιάσει το πρωτότυπο EXP 9 F, από το οποίο θα προκύψει το μελλοντικό υπερπολυτελές SUV επιδόσεων. Στη θυγατρική του Ομίλου Volkswagen δεν έχουν καταλήξει ακόμη στον κινητήρα της έκδοσης παραγωγής. Πέραν του κορυφαίου W12, εξετάζουν υβριδική plug-in έκδοση με V6, αλλά και τον V8 twin-turbo, απόδοσης άνω των 500 PS.

Θα εμφανιστούν επίσης η έκδοση MDS της Mulsanne (με sport ρύθμιση της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης, τροχούς 21 ιντσών) και η νέα Continental GT V8. Ο twin-turbo, χωρητικότητας 4lt, αποδίδει 507 PS και 67,3 kgm ροπής. Με αυτόν, η GT V8 φθάνει τα 100 km/h σε 4,8 sec και σε τελική τα 303 km/h.

Ανάμεσα στα αγωνιστικά μοντέλα της Bentley θα είναι και η Speed 8, νικήτρια του Le Mans το 2003. Καθήκοντα οδηγών θα έχουν μεταξύ άλλων ο πέντε φορές νικητής του 24ωρου αγώνα, Derek Bell, καθώς και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ράλλυ, Juha Kankkunen.[nggallery id=160]

Advertisement
Advertisement