Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η τηλεμετρία του νέου Astra OPC στο κινητό

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η τηλεμετρία του νέου Astra OPC στο κινητό

ΝΕΑ

Η τηλεμετρία του νέου Astra OPC στο κινητό

ΝΕΑ

Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι ιδιοκτήτες του νέου Astra OPC. Η Opel παρέχει πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα τηλεμετρίας σε όσους κατεβάσουν τη σχετική εφαρμογή από το AppStore στο iPhone (από την τρίτη γενιά), το iPad 2 και το iPod Touch. Στις αρχές του 2013 η εφαρμογή OPC PowerApp θα είναι διαθέσιμη και στα κινητά με λειτουργικό Android.

Advertisement
Advertisement

Με μόλις 0,79 ευρώ (όσο κοστίζει δηλαδή η εφαρμογή) θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από το δίαυλο CAN (Controller Area Network), το κεντρικό σύστημα που ενώνει όλες τις μονάδες ηλεκτρονικού ελέγχου του νέου Astra OPC με τα 280 PS. Συνολικά 60 διαφορετικά δεδομένα θα απεικονίζονται στο κινητό, το οποίο θα λειτουργεί ως μία επιπλέον οθόνη στον πίνακα οργάνων του οχήματος. Ανάμεσά τους, η πίεση υπερπλήρωσης του κινητήρα, η θέση του γκαζιού, η πλευρική επιτάχυνση, το ποσοστό ροπής του κινητήρα και δείκτης υπερστροφής ή υποστροφής.

Όλα αυτά τα δεδομένα θα παρουσιάζονται στο κινητό σε πραγματικό χρόνο, ενώ θα αποθηκεύονται και για εκ των υστέρων αναλύσεις. Επιπλέον, όσοι θα βάλουν το νέο Astra OPC σε πίστα θα μπορούν να χρονομετρήσουν το γύρο τους, να αναλύσουν τα σημεία φρεναρίσματος αλλά και τις δυνάμεις G. Όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να παραγγείλουν ένα smart phone controller το οποίο θα τοποθετείται είτε από το εργοστάσιο είτε μετέπειτα από κατάστημα του δικτύου Opel.[nggallery id=126]