Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκτός Ιράν Lamborghini και Maserati

Ελλάδα 6:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(47) "Εκτός Ιράν Lamborghini και Maserati"
    

Εκτός Ιράν Lamborghini και Maserati

ΝΕΑ

Ίσως με επιφανειακή προσέγγιση των πραγμάτων η αυτοκίνηση να απέχει… χιλιόμετρα από διαμάχες για πυρηνικά όπλα. Όχι όμως όταν έχουμε να κάνουμε με το Ιράν. Η στάση της Τεχεράνης επί του θέματος, έχει τα τελευταία δύο χρόνια οδηγήσει πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες στην απόφαση να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη αγορά. Κι αν δεν το κάνουν από μόνες τους, υπάρχουν οργανισμοί όπως η UANI (Ενωμένοι Ενάντια Στο Πυρηνικό Ιράν) που τις πιέζουν προς αυτή τη κατεύθυνση.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Αυτό ακριβώς συνέβη με τις Maserati και Lamborghini που… στοχοποιήθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η UANI, με τον επικεφαλής της και πρώην εκπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στα Ηνωμένα Έθνη, Μαρκ Ουάλας, να κάνει λόγο για αδιαφορία στις εκκλήσεις της οργάνωσης να διαλέξουν μία αγορά μόνο αγορά εκ των ΗΠΑ και Ιράν.

Τελικά αυτό συνέβη και αμφότερες ακολούθησαν το δρόμο που έχουν ήδη χαράξει οι Fiat, Porsche, Toyota, Daimler, PSA Peugeot-Citroen και Hyundai.
[nggallery id=1600]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις