Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διακρίσεις για τη Mitsubishi

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διακρίσεις για τη Mitsubishi

ΝΕΑ

Διακρίσεις για τη Mitsubishi

ΝΕΑ

Στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης της έρευνας ικανοποίησης των Πελατών J.D. Power & Associates που πραγματοποιείται στη Γερμανία βρέθηκε η Mitsubishi Motors και τα μοντέλα της για το 2012. Στην ενδέκατη χρονιά της φέτος, η «Έρευνα Ικανοποίησης Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων – Vehicle Ownership Satisfaction StudySM (VOSS)» βασίστηκε για το 2012 σε 14.296 online αξιολογήσεις από ιδιοκτήτες οχημάτων στη Γερμανία για 31 μάρκες μετά από δύο χρόνια ιδιοκτησίας κατά μέσο όρο. Η έρευνα διήρκεσε από τον Ιανουάριο μέχρι το Φεβρουάριο του 2012.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζουμε ότι η έρευνα βασίζεται σε αξιολογήσεις ιδιοκτητών οχημάτων και εμπόρων για 67 σημεία που ταξινομούνται σε τέσσερα επίπεδα ικανοποίησης. Με σειρά σπουδαιότητας, αυτά είναι: Απήχηση οχήματος (27%) που περιλαμβάνει επιδόσεις, σχεδίαση, άνεση και χαρακτηριστικά, κόστος ιδιοκτησίας (25%) που περιλαμβάνει κατανάλωση καυσίμου, ασφάλεια και κόστος σέρβις/επισκευών, ποιότητα οχήματος και αξιοπιστία (24%) αλλά και  ικανοποίηση από την εξυπηρέτηση του εμπόρου (23%).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συνολική ικανοποίηση μεταξύ των κατόχων οχημάτων στη Γερμανία ήταν κατά μέσο όρο 782 το 2012, η επίδοση της Mitsubishi Motors που ήταν στο 799 καθώς και η 3η θέση στην κατάταξη των Κατασκευαστών (VOSS), επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία των μοντέλων της.