Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Από 13.640€ το νέο Fiat Linea

Ελλάδα 16:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 13.640€ το νέο Fiat Linea

ΑΓΟΡΑ

Από 13.640€ το νέο Fiat Linea

ΑΓΟΡΑ

Η Fiat εμπλουτίζει τη γκάμα της στην Ελλάδα λανσάροντας το ανανεωμένο Linea. Πρόκειται για ένα μικρομεσαίο σεντάν με έμφαση στην άνεση και τους διαθέσιμους χώρους για τους επιβάτες αλλά και τις αποσκευές – με το πορτ-παγκάζ χωρητικότητας 500lt να καλύπτει κάθε οικογενειακή ανάγκη. Το νέο Linea διαθέτει ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα, νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, προβολείς ομίχλης ενώ στο εσωτερικό οι κύριες διαφορές εστιάζονται στο ταμπλό. Το ανανεωμένο Linea διατίθεται σε μία μόνο έκδοση, με τον diesel Multijet κινητήρα χωρητικότητας 1.3 lt, απόδοσης 95 ίππων και κατανάλωσης 4.9lt/100km.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, οι Ιταλοί προσφέρουν στον στάνταρ εξοπλισμό: κλιματισμό, 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων καθώς και ραδιο-CD με MP3 player και χειριστήρια στο τιμόνι.

Η τιμή του νέου Linea είναι 14.600€ μετά από έκπτωση (13.640€ με όφελος απόσυρσης). Ο επίδοξος αγοραστής, έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει την αγορά αυτή με χρηματοδότηση της FGA Bank που περιλαμβάνει 4,95% ετήσιο επιτόκιο, 0% προκαταβολή, έως 72δόσεις.[nggallery id=907]