Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αποκλειστικό: Το C-Elysee στην Ελλάδα

Ελλάδα 22:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Το C-Elysee στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Αποκλειστικό: Το C-Elysee στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Η απόφαση είναι οριστική: η Citroen Ελλάς θα λανσάρει το C-Elysee στη χώρα μας, πριν τα τέλη του 2012. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, το μικρομεσαίο sedan θα εισαχθεί στην Ελλάδα με δύο κινητήρες. Η τιμή πώλησής του θα είναι ιδιαίτερα προσιτή, προκειμένου να αντιπαρατεθεί με μοντέλα όπως τα νέα Peugeot 301, Seat Toledo και Skoda Rapid.

Advertisement
Advertisement

Οι διαθέσιμοι κινητήρες θα είναι ο τρικύλινδρος 1.2 VTi στην έκδοση με τα 72 PS και ο 1.6 diesel, ισχύος 92 PS. Ο πρώτος θα συνδυάζεται μόνο με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, καθώς οι ρύποι στην έκδοση με το αυτόματο είναι υψηλότεροι. Το C-Elysee καταναλώνει 5 lt/100 km, ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι 115 g/km. Με τον 1.6 HDi η μέση κατανάλωση υποχωρεί στα 4,1 lt/100 km και οι ρύποι στα 108 g/km.

Το μήκους 4,43 m C-Elysee έχει μεταξόνιο 2,65 m και πορτμπαγκάζ με όγκο 506 lt, αριθμοί που μεταφράζονται σε πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Κατασκευάζεται στο Βίγκο της Ισπανίας και ο εξοπλισμός ασφαλείας και άνεσης περιλαμβάνει ESP και μέχρι 4 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, ηχοσύστημα με MP3 και Bluetooth, σύστημα πλοήγησης.[nggallery id=993]