Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το DS3 Cabrio

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το DS3 Cabrio

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το DS3 Cabrio

ΝΕΑ

Τον περασμένο μήνα το NewsAuto.gr είχε παρουσιάσει φωτογραφία με τα DS3 Cabrio φορτωμένα σε νταλίκα. Πλέον προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα, με το μοντέλο της Citroen να κυκλοφορεί στο δρόμο με γαλλικές πινακίδες και ανοικτή την οροφή. Η φωτογραφία προέρχεται από αναγνώστη του γαλλικού blog news2zest. Το πολυτελές σουπερμίνι θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στα τέλη του Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

Το DS3 Airflow (όπως θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά του) φέρει μαλακή οροφή, στα πρότυπα αυτής του Fiat 500C. Δεν είναι δηλαδή πλήρως ανοιγόμενη, καθώς τα τόξα και οι μεσαίες κολώνες του αμαξώματος παραμένουν. Επιλογή που μειώνει το κόστος εξέλιξης και διατηρεί την ακαμψία του αμαξώματος. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το DS3 cabrio θα είναι περίπου 2.500 ευρώ πιο ακριβό από την έκδοση με τη μεταλλική οροφή.

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων αναμένεται να  περιλαμβάνει το VTi 120 και τον 1.6 THP με 156 PS. Ίσως δούμε μελλοντικά και τον 3κύλινδρο 1.2 με τα 82 PS. Η έναρξη των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2013.[nggallery id=338]