Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Citroen C3

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το νέο Citroen C3

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Citroen C3

ΝΕΑ

Μέσω της ιστοσελίδας της Citroen Βραζιλίας έγινε η αποκάλυψη του ανανεωμένου C3, η πρεμιέρα του οποίου προγραμματίζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου στην έκθεση του Παρισιού. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, το φρεσκάρισμα εντοπίζεται στο εμπρός μέρος του αμαξώματος, χαρίζοντας στο σουπερμίνι της Citroen νέα και ελκυστικότερη εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο βέλη του σήματος της γαλλικής εταιρείας εκτείνονται μέχρι τα φωτιστικά σώματα, σχηματίζοντας τη νέα μάσκα του μοντέλου. Η σχεδίαση των φώτων δεν έχει αλλάξει, όμως ακριβώς από κάτω βρίσκονται φώτα ημέρας, τεχνολογίας LED. Επανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας, κυρίως στην περιοχή γύρω από τους προβολείς ομίχλης. Στις φωτογραφίες βλέπουμε και νέες ζάντες αλουμινίου για το C3.

Το εσωτερικό δείχνει σχεδιαστικά και ποιοτικά αναβαθμισμένο, θυμίζοντάς μας το DS3. Το τιμόνι με το χρωμιωμένο φινίρισμα και το επίπεδο κάτω μέρος της στεφάνης, ο πίνακας των οργάνων και η κεντρική κονσόλα παραπέμπουν στο μικρότερο μέλος της πολυτελούς γκάμας της Citroen. Νέοι είναι και οι στρογγυλοί αεραγωγοί. Η ανανέωση δεν θα περιλαμβάνει – όπως όλα δείχνουν – και τα μηχανικά μέρη του C3.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr…

Advertisement
Advertisement

 

[nggallery id=321]