Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το μικρό Honda SUV

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το μικρό Honda SUV

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το μικρό Honda SUV

ΝΕΑ

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η Honda θα παρουσιάσει στο Ντιτρόιτ το πρωτότυπο Urban SUV. Από αυτό θα προκύψει η πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των αστικών SUV. Το Δεκέμβριο η Honda συνόδευσε το λιτό δελτίο Τύπου με ένα σκίτσο, αποκαλύπτοντας έτσι τη σιλουέτα του αμαξώματος. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε σε γερμανική ιστοσελίδα φίλων της Honda μία ενδιαφέρουσα επεξεργασμένη φωτογραφία για το μοντέλο, στην οποία τονίζονται οι συμπαγείς διαστάσεις και ο sport χαρακτήρας.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο παραγωγής θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στο 2014 και ως ένα από τα κύρια ατού του θα έχει τους μεγάλους χώρους, με δεδομένο το ότι το μήκος του θα είναι λίγο πάνω από τα 4 m. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι θα βασίζεται στο Jazz. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα διατίθεται και με το νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC, ισχύος 120 PS, τον οποίο θα δούμε στο Civic. Θα χαρίζει στην προσθιοκίνητη έκδοση του μικρού SUV της Honda μέση κατανάλωση κοντά στα 4 lt. ανά 100 km και εκπομπές ρύπων κάτω από 100 gr/km.

Η Honda εξετάζει τη δημιουργία και έκδοσης 4×4, ώστε να απευθυνθεί και σε όσους αναζητούν ένα μικρό αυτοκίνητο με πραγματικές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.[nggallery id=1370]