Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το Α3 sedan

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το Α3 sedan

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το Α3 sedan

ΝΕΑ

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μικρομεσαίου sedan της Audi είναι πραγματικότητα και το NewsAuto.gr σας τις παρουσιάζει. Το 4θυρο Α3 πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στο 2013 (με πιθανότερες ημερομηνίες τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ ή τον Μάρτιο στη Γενεύη) και ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο «συνελήφθη» να γράφει χιλιόμετρα σε πίστα δοκιμών επί ισπανικού εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά τη σχεδίασή του, το A3 sedan θα είναι πανομοιότυπο με το 3θυρο και το Sportback μέχρι την πρώτη κολώνα, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα θα έχουν ελαφρώς διαφορετικό σχήμα. Το μήκος του αμαξώματος θα είναι κοντά στα 4,5 m, ώστε να υπάρχει σαφής απόσταση από τα 4,7 m του Α4. Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες θα είναι πλούσιοι, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν του Sportback (380 lt) και θα ξεπερνά τα 400 lt.

Η γκάμα των κινητήρων θα είναι πανομοιότυπη με αυτές της 3θυρης και της 5θυρης έκδοσης, με την ισχύ να αρχίζει από τα 105 PS του 1.2 TFSI και του 1.6 TDI και να φθάνει στα 180 PS του 1.8 TFSI. Η έκδοση S3 φαντάζει εξαιρετικά πιθανή στο μέλλον, δεν ισχύει όμως και το ίδιο και για την RS3, λόγω του χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Με αυτή το αμάξωμα του Α3 η Audi στοχεύει κυρίως στις αγορές της Κίνας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, αλλά και σε αρκετών άλλων ευρωπαϊκών χωρών.[nggallery id=1085]