Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Η νέα Maserati GranCabrio

Ελλάδα 1:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Η νέα Maserati GranCabrio

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Η νέα Maserati GranCabrio

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες πριν ανοίξει η αυλαία της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι, σας παρουσιάζουμε τη τελευταία εκδοχή της GranCabrio που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο περίπτερο της Maserati! Η GranCabrio MC Stradale εντάσσεται στη γκάμα των πολυτελών και γεμάτων στιλ τετραθέσιων δημιουργημάτων της ιταλικής μάρκας και προς το παρόν, το μόνο που έχει διαρρεύσει, είναι αυτές οι εικόνες.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση για τα σύνολα των κινητήρων με τους οποίους θα διατίθεται αλλά αναμένεται να διαθέτει μία πιο… εκρηκτική έκδοση του V8 χωρητικότητας 4.7 λίτρων κινητήρα της Maserati, η οποία θα είναι λίγο πιο πάνω από εκείνη που ωθεί τη GranCabrio Sport και θα αποδίδει 450 PS και 510 Nm ροπής.
[nggallery id=585]
Αυτή η ισχύς θα περνάει στο δρόμο μέσω του συστήματος μετάδοσης MC Race Shift, αλλαγές θα υπάρχουν και στην ανάρτηση ενώ αισθητικά, είναι εμφανείς οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ο διαχύτης με τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων και οι διαφορετικού σχεδιασμού ζάντες.

Παράλληλα, η MC Stradale θα είναι και πιο… ντελικάτη ιταλίδα, με το συνολικό της βάρος να έχει κατέβει κατά 110 κιλά.