Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για την Octavia RS

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για την Octavia RS

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για την Octavia RS

ΝΕΑ

Η τρίτη γενιά του δημοφιλούς οικογενειακού της Skoda είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους και το ενδιαφέρον στρέφεται φυσιολογικά στην κορυφαία έκδοση RS. Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Octavia RS αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε τσέχικη ιστοσελίδα αφιερωμένη στο μοντέλο της Skoda.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, η RS διαφέρει από τις εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, την πίσω αεροτομή, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τους μεγαλύτερους τροχούς και τα φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες. Η πρεμιέρα του μοντέλου αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ και η έναρξη των πωλήσεων πριν το τέλος του έτους.

Όσον αφορά τους κινητήρες, θα υπάρχουν και πάλι δύο εκδόσεις, βενζίνης και diesel. Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν το 2λιτρο TSI να αποδίδει πάνω από 220 PS και τον αντίστοιχης χωρητικότητας TDI 186 PS. Ως αποτέλεσμα, η νέα Octavia RS θα είναι πιο γρήγορη, με την 2.0 TSI να ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε λιγότερο από 7 sec. Ταυτόχρονα όμως θα προσφέρει και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση.[nggallery id=1798]