Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τη Σειρά 2 cabrio

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίστροφη μέτρηση για τη Σειρά 2 cabrio

ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τη Σειρά 2 cabrio

ΝΕΑ

«Φορώντας» βαρύ καμουφλάζ, η νέα BMW 2 cabrio εθεάθη να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης επί γερμανικού εδάφους. Ως Σειρά 2 οι Βαυαροί θα… βαφτίσουν τα coupe και cabrio αμαξώματα της Σειράς  1, όπως ακριβώς δηλαδή θα συμβεί με τις Σειρές 3 και 4. Η πρεμιέρα του 2θυρου compact ανοικτού μοντέλου θα πραγματοποιηθεί λογικά το φθινόπωρο του 2013 στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, στη BMW επέλεξαν και πάλι τη δοκιμασμένη λύση της υφασμάτινης οροφής. Πέραν τούτου δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για την εμφάνιση της 2 Series cabrio, καθώς η μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και οι προφυλακτήρες έχουν καλυφθεί αποτελεσματικά. Η ψηφιακά επεξεργασμένη πάντως φωτογραφία που δείχνουμε, απεικονίζει αρκετά ρεαλιστικά το αυτοκίνητο παραγωγής.

Σε σχέση με τη νέα BMW 1, θα έχει σαφώς μεγαλύτερο μήκος, θα μοιράζεται όμως τα μηχανικά μέρη. Θα δούμε δηλαδή και πάλι τα 4κύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, τον 6κύλινδρο σε σειρά – χωρητικότητας 3,0 lt – για την έκδοση επιδόσεων, αλλά και ορισμένους κινητήρες να συνδυάζονται με την τετρακίνηση xDrive.[nggallery id=1137]