Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγωνία για το SUV της Lamborghini

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγωνία για το SUV της Lamborghini

ΝΕΑ

Αγωνία για το SUV της Lamborghini

ΝΕΑ

Η Lamborghini συντηρεί με επιτυχία το παιχνίδι των φημών και των διαρροών σχετικά με το πρωτότυπο SUV που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Πεκίνου. Τελευταίο επεισόδιο, η πρόσκληση των Ιταλών για τη συνέντευξη Τύπου – τη Δευτέρα 23 Απριλίου – στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η αποκάλυψη του πρωτότυπου μοντέλου. Το σκίτσο της σιλουέτας του SUV παραπέμπει σε 3θυρο coupe αμάξωμα και συνοδεύεται από το σλόγκαν «Επαναστατική παρουσία».

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φθάνουν στην Ευρώπη από τα μέσα ενημέρωσης της Κίνας, το όνομα του «αστεριού» της έκθεσης δεν θα είναι Deimos αλλά Urus (ο πρόγονος του ταύρου). Παράλληλα, πιθανολογείται ότι κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ο V10 της Gallardo με περισσότερα από 560 PS, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε υβριδική έκδοση με συνδυαστική ισχύ κοντά στα 600 PS.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα δήλωσε πρόσφατα στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, η έκδοση παραγωγής δεν θα εμφανιστεί στους δημόσιους δρόμους πριν το 2017. Ας ελπίσουμε ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα διαρρεύσουν οι πρώτες πραγματικές (και όχι ψηφιακά επεξεργασμένες) φωτογραφίες του πρωτότυπου μοντέλου, ώστε να μειωθεί το διάστημα της προσμονής.[nggallery id=35]