Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη για την Ευρώπη η ανανεωμένη Camaro

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη για την Ευρώπη η ανανεωμένη Camaro

ΝΕΑ

Έτοιμη για την Ευρώπη η ανανεωμένη Camaro

ΝΕΑ

Με φρέσκια εμφάνιση και πιο πλούσιο εξοπλισμό, η Camaro θα κάνει μέσα στους επόμενους μήνες την εμφάνισή της και στη Γηραιά Ήπειρο. Το facelift στο sport μοντέλο της Chevrolet περιλαμβάνει πιο λεπτή μάσκα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα και το καπό, επανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα και διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Ο ατμοσφαιρικός 6.2 V8 αποδίδει 432 PS στην έκδοση που συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και 405 PS σε αυτή με το αυτόματο σύστημα μετάδοσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, η ανανεωμένη Camaro θα μπορεί να παραγγελθεί στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο, όταν θα γίνουν γνωστές και οι τιμές διάθεσής της στη χώρα μας. Οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζονται στα τέλη του 2013, αρχές του 2014.

Στο βασικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MyLink της Chevrolet, με οθόνη αφής 7 ιντσών. Σε αυτήν θα προβάλλεται και η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας. Προαιρετικά θα διατίθεται και σύστημα πλοήγησης, με κάλυψη όλης της Ευρώπης. Θα υπάρχει επίσης και η δυνατότητα παραγγελίας της Camaro με δερμάτινα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα sport καθίσματα της Recaro.[nggallery id=2693]