Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται την άνοιξη το Peugeot 2008

Ελλάδα 7:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται την άνοιξη το Peugeot 2008

ΝΕΑ

Έρχεται την άνοιξη το Peugeot 2008

ΝΕΑ

Με βασικά ατού την εμφάνιση και τους σύγχρονους κινητήρες, το μικρό crossover της Peugeot θα εισέλθει το 2013 σε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη κατηγορία, όπου θα αναμετρηθεί με μοντέλα όπως τα Nissan Juke και Opel Mokka. Όλα δείχνουν ότι η παγκόσμια πρώτη της έκδοσης παραγωγής θα γίνει τον Μάρτιο στη Γενεύη και οι πωλήσεις θα αρχίσουν λίγους μήνες αργότερα.

Advertisement
Advertisement

Αν συγκρίνουμε την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία με αυτές του πρωτότυπου 2008 Concept (παρουσιάστηκε από την Peugeot το Σεπτέμβριο στο Παρίσι), τότε οι διαφορές του μοντέλου παραγωγής δεν θα είναι σημαντικές. Θα εντοπίζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, ενώ κύριο γνώρισμα θα είναι η νέα εταιρική μάσκα της γαλλικής εταιρείας. Παράλληλα θα διατηρηθούν τα πίσω φώτα, σχήματος «C».

Με μήκος 4,14 m, το 2008 θα μπορεί να φιλοξενεί τέσσερις επιβάτες και τις αποσκευές τους. Σημαντικότερη παρουσία στη γκάμα των κινητήρων θα είναι αυτή του υπερτροφοδοτούμενου 1.2 βενζίνης, με ισχύ στα 110 PS. Η πιο οικονομική στην κατανάλωση έκδοση θα εξοπλίζεται με τον diesel, 1.6 e-HDi. Οι τιμές του νέου 2008 στη Γαλλία αναμένεται να ξεκινούν από το επίπεδο των 17.000 ευρώ.[nggallery id=1338]