Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται στην Ευρώπη το MG3

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται στην Ευρώπη το MG3

ΝΕΑ

Έρχεται στην Ευρώπη το MG3

ΝΕΑ

Οι φωτογραφίες ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου να πραγματοποιεί δοκιμές στην Ισπανία με ελαφρύ καμουφλάζ, επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι το MG3 θα γίνει το δεύτερο μοντέλο της MG (μετά το MG6) που λανσάρεται στην Ευρώπη. Αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2013, ενώ κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα, καθώς η βρετανική εταιρεία ελέγχεται πλέον από την κινέζικη SAIC.

Advertisement
Advertisement

Το σουπερμίνι (με μήκος 4 m και μεταξόνιο 2,52 m) έχει σχεδιαστεί στη Μ. Βρετανία και κατασκευάζεται στην Κίνα. Θα κυκλοφορήσει αρχικά με δύο βενζινοκινητήρες, χωρητικότητας 1,3 και 1,5 lt. Η ισχύς τους είναι αντίστοιχα 88 και 109 PS. Οι διαθέσιμες επιλογές για το κιβώτιο θα είναι μηχανικό και αυτόματο, αμφότερα 5 σχέσεων. Αργότερα θα ακολουθήσει 1.4 diesel και 3κύλινδρος 1.0 turbo. Πέρα από το εικονιζόμενο 5θυρο μοντέλο, τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν και τρίθυρη έκδοση με πιο sport χαρακτηριστικά.

Το καμουφλάζ στο εμπρός μέρος του αμαξώματος αποτελεί ένδειξη της διαφοροποίησης σε σχέση με το κινεζικό μοντέλο, ώστε το MG3 να καταστεί ελκυστικότερο για το ευρωπαϊκό κοινό. Η μάσκα πάντως μας θυμίζει έντονα το νέο Renault Clio. Αντίθετα, στην ουρά του αμαξώματος δεν υπάρχουν αλλαγές. Πέρα από το σχεδιαστικό… εκσυγχρονισμό, το ευρωπαϊκό MG3 θα φέρει αλλαγές στην ανάρτηση αλλά και ποιοτικότερα υλικά στην καμπίνα των επιβατών.[nggallery id=259]